Search
Close this search box.

Muutto- ja remonttiteippaus

Älä laita papereita ikkunaan, teippaamme ne puolestasi!

Tyhjä liiketila tai remonttipahvit liiketilan ikkunassa eivät palvele asiakkaitasi ja saavat liikkeesi näyttämään katukuvassa epäsiistiltä. Ota hyöty irti ikkunoistasi myös muuton ja remontin aikana! Teippaamme ikkunasi tyylikkäästi, ja sinä teet positiivisen vaikutuksen asiakkaisiisi.

Remontti- ja muuttoteippaus on sinulle maksuton, kun tilaat kokonaispaketin meiltä ja jos saamme laittaa pienen oman mainoksemme ikkunoihisi muuttosi tai remonttisi ajaksi.

Muuttoteippaus

Onko yrityksesi muuttamassa uusiin tiloihin? Eikö olisi hyvä, jos voisit informoida ihmisiä jo etukäteen tulostasi alueelle? Tilaa meiltä muuttoteippaus! Muuttoteippaus on mahtava tilaisuus informoida uusia ja vanhoja asiakkaita uuden toimitilasi sijainnista ja tyylikkäät teipit luovat positiivisen startin uudelle osoitteellesi. Teippaamme tulevan liiketilasi ikkunat ennen muuttoa tarpeellisella informaatiolla ja huomiota herättävästi. Muuttoteippaus kokonaisuuteen kuuluu väliaikaisen muuttoteippauksen lisäksi varsinaisten ikkunateippien suunnittelu, valmistus ja asennus sekä vanhan liiketilan teippien poisto.

Remonttiteippaus

Oletko aloittamassa remontin yrityksesi toimitilassa? Ajattelitko laittaa paperit ikkunaan remontin ajaksi? Ei ehkä se tyylikkäin ja palvelevin vaihtoehto, eihän? Informoi sen sijaan remontista ja sen kestosta asianmukaisilla ja tyylikkäillä ikkunateippauksilla. Samalla pidät uteliaat katseet poissa sisätiloista. Ole meihin yhteydessä, niin suunnitellaan sinulle remontin ajaksi väliaikainen teippaus ja remontin valmistuttua vielä uudet tyylikkäät ikkunateipit.

Ole siis meihin yhteydessä kun olet remontoimassa tai muuttamassa, ja tarvitset brändäyksen. Me hoidamme näkyvyyden, sinä voit keskittyä liiketoimintaasi.

Suunnittelu ja asennus

Meidän tehtävämme on varmistaa, että lopputulos on onnistunut. Niimpä tarjoamme kattavan suunnittelu- ja asennuspalvelun, joka huolehtii niin materiaalin suunnittelusta, mittaamisesta kuin laadukkaasta asennustyöstä. Palvelemme 24/7!