Ikkunateippaus

Yksittäiset ikkunateippaukset ja kokonaiset myymäläketjuteippaukset

Ikkunateippauksella yrityksellesi positiivista ilmettä ja näkyvyyttä

Ikkunateippaus on hyvin kustannustehokas näkyvyyden keino. Hyvä ikkunateippaus vetää puoleensa, toimii opasteena ja vahvistaa brändiä. Ikkunateippaus on myös keino suojata liiketilaa tai toimistoa auringolta, meiltä saat myös laadukkaat aurinko- ja UV-suojakalvot ikkunoihisi. Ikkunateipeillä voidaan myös brändätä tulevaa liiketilaa tai peittää ylimääräinen näkyvyys remontin aikana, lue lisää myös remontti- ja muuttoteippauksesta.

Toteutamme laadukkaat ikkunateippaukset kymmenien vuosien kokemuksella, olipa kyseessä yksittäinen ikkuna tai myymäläketjut. Palvelemme ilman aukioloaikoja, joka mahdollistaa ikkunoiden teippauksen juuri silloin, kuin teille parhaiten sopii. Käytämme ikkunateippauksiin aina tarpeidenne ja olosuhteiden mukaan huomioituja materiaaleja ja meiltä saa teippaustyön myös Avaimet käteen -periaatteella: suunnittelusta asennukseen.

  • Ikkunateippaukset parantavat yrityksenne löydettävyyttä
  • Teippaamme ikkunanne 24/7 eli juuri silloin kuin Teille parhaiten sopii
  • Avaimet käteen -periaatteella aina suunnittelusta asennukseen
  • Lyhytaikaisiin kampanjoihin sekä pitkäikäiseen brändäämiseen
  • Ikkunateipeillä voidaan sopivasti piilottaa tai korostaa näkymää tilaan
  • Laadukkaalla asennusjäljellä, nopeasti ja luotettavasti!


Ota yhteyttä ja suunnitellaan Teille oikeanlaiset teipit ikkunaanne!

Suunnittelu ja asennus

Meidän tehtävämme on varmistaa, että lopputulos on onnistunut. Niimpä tarjoamme kattavan suunnittelu- ja asennuspalvelun, joka huolehtii niin materiaalin suunnittelusta, mittaamisesta kuin laadukkaasta asennustyöstä. Palvelemme 24/7!