Search
Close this search box.

EuroBrand Finland Oy

Kukonkorventie 9
37560 Lempäälä

010 508 3800
info@eurobrand.fi

Y-tunnus: 3208946-8

Katso sijainti: Google Maps

Myynti

Tuotanto

Asennus

Laskutus (emme vastaanota paperilaskuja)

Verkkolaskut
Apix Messaging Oy (003723327487), 003732089468

Sähköpostilaskut
003732089468@procountor.apix.fi

Pyydä tarjous

Vastuullisuus

ikoni-ymparistovastuu

Ympäristövastuu – käyttämämme painomuste on ystävällinen sekä luonnolle että ihmisille. Saamme siis työskennellä myrkyttömässä ympäristössä! Lähes kaikista tuotteistamme on valittavissa PVC-vapaa materiaalivaihtoehto. Energiatehokkuuden saralla pyrimme aktiivisesti vähentämään sähkönkulutustamme (vähennystavoite 9 % / henkilö vuodelle 2023).

ikoni-vastuullinen-tyonantaja

Vastuullinen työnantaja – pidämme huolta toisistamme ja panostamme osaamiseen sekä viihtyvyyteen. Toimimme joukkueena, jossa jokainen jäsen on yhtä arvokas ja arvostettu. Meillä on erittäin laaja vakuutus sekä työterveyshuolto.  Työtapaturmia ei ole yrityksen toiminta-aikana ollut ainuttakaan. Asennukset tehdään aina lain vaatimin turvallisuustoimin.

ikoni-ok

Luotettava kumppani – annamme laatutakuun kaikelle mitä teemme ja hoidamme hommat sovitussa aikataulussa. Teemme työtä, jonka jäljestä olemme aina ylpeitä! Työtapamme kulmakivi on asiakaslähtöisyys, ja siksi meitä kuvaillaankin asiakkaidemme keskuudessa huipputiimiksi.
Arvolupauksemme kumppaneillemme on selkeä: teemme kaikkemme, jotta olemme luottamuksenne arvoisia. Palvelemme 24/7.

Luotettava Kumppani - EuroBrand

ikoni-taloudellinen-vastuu

Taloudellinen vastuu – liiketoimintamme tapahtuu Suomessa ja hoidamme yritysvelvoitteet Suomeen. Noudatamme hyvää hallintotapaa. Hoidamme maksut ajallaan, ja odotamme tätä myös yhteistyökumppaneiltamme.

 

ikoni-sidosryhmat

Sidosryhmät – sponsoroimme vuosittain useita lasten ja nuorten urheiluseuroja ja haluamme olla osaltamme tukemassa harrastusmahdollisuuksia. Toimimme paljon paikallisten toimijoiden kanssa ja pyrimme varmistamaan, että heillä on samat laatustardardit kuin meillä.