Search
Close this search box.

Suurkuvatulosteet ja banderollit

Näyttävät suurkuvatulosteet ja banderollit erilaisiin viestinnän tarpeisiin sekä kankaisina että erilaisille levymateriaaleille toteutettuna.

Korkealaatuiset tulosteet haluamassanne koossa, sisälle ja ulos

Meiltä saatte nopeasti tulosteet, banderollit sekä suurkuvatulosteet erilaisiin tarpeisiin. Toteutamme korkealaatuiset tulosteet juuri toivotuissa mitoissa ja halutuille materiaaleille tulostettuna. Suurkuvia ja tulosteita käytetään perinteisesti ulkomainonnassa, messuilla, tapahtumissa, opasteissa ja myymälämiljöössä. Ne soveltuvat mainiosti myös osaksi toimi- tai liiketilan sisustusta, tilan rajaamiseen sekä vanhojen pintojen uudistamiseen.

Yrityksille, urheiluseuroille, yhteisöille ja tapahtumajärjestäjille meiltä kookkaatkin julisteet ja tulosteet sekä esimerkiksi Roll Upit, banderollit, mainoslakanat, flägit ja ulkomainokset. Tutustu myös urheilu- ja tapahtumamainonnan palveluihimme.

  • Tulosteet ja banderollit sisälle ja ulos
  • Monenlaisiin käyttötarkoituksiin, useita materiaaleja ja räätälöidyissä mitoissa
  • Iso pinta-ala vangitsee katseen tehokkaasti ja näkyy kauas
  • Erilaiset kiinnitys- ja pingoitusmahdollisuudet mahdollistavat haastavatkin asennuskohteet
  • Avaimet käteen -periaatteella aina suunnittelusta asennukseen
  • Lyhytaikaisiin kampanjoihin sekä pitkäikäiseen brändäämiseen


Ota yhteyttä ja suunnitellaan Teille juuri oikean kokoiset tulosteet!

Suunnittelu ja asennus

Meidän tehtävämme on varmistaa, että lopputulos on onnistunut. Niimpä tarjoamme kattavan suunnittelu- ja asennuspalvelun, joka huolehtii niin materiaalin suunnittelusta, mittaamisesta kuin laadukkaasta asennustyöstä. Palvelemme 24/7!