Urheilu- ja tapahtumamainonta

Näkyvyyden tulostusratkaisut isoihinkin tapahtumiin

Näy isosti, tyylikkäästi ja vaikuttavasti!

Tapahtumia järjestettäessä areenoilla, messukeskuksissa ja muissa ympäristöissä aikataulut ovat monesti haastavia, sekä ennen tapahtumaa tehtävässä brändäyksessä että tapahtuman jälkeisessä purkamisessa.

Brändi-ilmeen rakentajan tulee pystyä reagoimaan nopeisiinkin muutoksiin, jotta lopputulos on onnistunut, ja sen takaamiseksi tarvitaan suunnitelmallisuutta, joustavuutta, kokemusta eli 24/7-palveluasennetta. Tästä syystä teemme merkittäviä määriä tapahtumia ympäri vuoden.

Olemme toteuttaneet mm. NHL Global Seriesin printtimainonnan, IIHF Tampere 2023 viralliset fanituotemyymälät, sekä jäämainokset ja muut brändäykset satoihin SM-liigaotteluihin .

Tapahtumat ovat loistava mahdollisuus erottua joukosta ja brändätä yrityksen palveluita. Oli tapahtumasi sitten ulkona tai sisällä, meiltä saat vaikuttavat ja laadukkaat brändäys- ja tulostusratkaisut. Hoidamme niin julisteet, banderollit, Roll Upit, suurkuvat kuin brändituotteet tapahtumiisi. Toteutamme tulostusratkaisuja yksittäisiin ja kertaluontoisiin tapahtumiin sekä jatkuvaluonteisemmin. Saatte meiltä niin suuret mainoslakanat kuin vaikkapa jääkiekkojoukkueen kypärien teippauksetkin.

Kaikki tämä 24/7 palvelulla ja avaimet käteen -periaatteella. Kerro meille tapahtumastasi, ja me suunnittelemme juuri teille sopivat ja parhaiten erottuvat ratkaisut!

Suunnittelu ja asennus

Meidän tehtävämme on varmistaa, että lopputulos on onnistunut. Niimpä tarjoamme kattavan suunnittelu- ja asennuspalvelun, joka huolehtii niin materiaalin suunnittelusta, mittaamisesta kuin laadukkaasta asennustyöstä. Palvelemme 24/7!