Search
Close this search box.

Mainostarrat

EuroBrandilta löydät monipuoliset mainostarrat, lattiatarrat kuin magneettitarrat

Mainostarra on nopea kiinnittää ja poistaa - mutta sillä on iso vaikutus!

Mainostarrat toimivat kaikissa kohteissa joissa tarvitaan huomiota, myös tuote- ja laitemerkinnöissä. Meiltä saat tarrat tarpeesi mukaan pienistä suuriin, kohteesta riippumatta. Saat meiltä myös tarvittaessa suunnittelun ja asennuksen.

  • Mainostarrat ovat nopea asentaa ja helppo poistaa, ei liimajälkiä
  • Monenlaisiin käyttötarkoituksiin ja useita materiaaleja
  • Lattiatarrat ovat erinomaisia opasteita ja informaation välittäjiä
  • Magneettitarrat sopivat etenkin lyhytaikaiseen ja vaihtuvaan käyttöön
  • Avaimet käteen -periaatteella aina suunnittelusta asennukseen
  • Lyhytaikaisiin kampanjoihin sekä pitkäikäiseen brändäämiseen

Ota yhteyttä ja suunnitellaan Teille käyttötarkoituksen mukaiset mainostarrat!

Lattiatarrat

Lattiatarroilla voidaan korostaa esimerkiksi kampanjatuotteita sisältäviä myymälähyllyjä ja niillä voidaan myös informoida asiakkaita ja yleisöä, hyvänä esimerkkinä vaikkapa Muista turvaväli -tarrat. Lattiatarra on tarkoitettu yleensä lyhytaikaiseen käyttöön, mutta tarvittaessa se saadaan kestämään hyvinkin pitkään suojalaminoinnilla.

Valmistamme myös ns. 3D-lattiatarroja, jotka antavat kolmiulotteisen vaikutelman kulkusuunnasta katsottuna. Ne ovat hyvin silmiinpistäviä ja herättävät enemmän huomiota kuin tavalliset tarrat.

Magneettitarrat

Magneettitarra on pehmeää magneettikumia, johon suoratulostetaan tai teipataan haluttu kuva, logo tai teksti. Magneettimateriaalit sopivat erinomaisesti etenkin lyhyeen tai nopeasti vaihtuvaan mainoskampanjaan helpon asennettavuuden takia. Meiltä saat myös magneettiset koulukyytimerkit.

Suunnittelu ja asennus

Meidän tehtävämme on varmistaa, että lopputulos on onnistunut. Niimpä tarjoamme kattavan suunnittelu- ja asennuspalvelun, joka huolehtii niin materiaalin suunnittelusta, mittaamisesta kuin laadukkaasta asennustyöstä. Palvelemme 24/7!