Search
Close this search box.

Led-näytöt

Tehokkaat ja modernit led-näytöt sisälle ja ulos

Uusimpaan tekniikkaan perustuvat
mainos- ja infonäytöt

Led-teknologia on energiatehokas ratkaisu, mutta ennen kaikkea se mahdollistaa ihan uudenlaisen mainonnan ulottuvuuden. Sijoita Led-näyttö näyteikkunalle, ostoskeskuksen aulaan tai vaikka liikkeesi seinälle. Saat loistavan välineen informoida interaktiivisesti asiakkaitasi ja välittää haluamaasi viestiä multimedian keinoin.

Näyteikkunanäytöt ovat yleistyneet paljon, sillä niitä voidaan asentaa loistaville sijainneille esimerkiksi katutasoon ilman lupaprosessia. Näyteikkunoihin asennettavien näyttöjen tulee olla valoteholtaan tarpeeksi tehokkaita, jotta niiden viesti ei mene piiloon kirkkaalla kelillä.

Suomen vuodesta melkein puolet eletään pimeydessä, joka lyhentää perinteisen ulkomainonnan tavoittavuutta merkittävästi. Led-näyttö on ratkaisu pimeyteen! Nykyteknologialla led-näytöissä voidaan saavuttaa valoteho, joka toisaalta valaisee riittävästi mutta joka ei häikäise esimerkiksi autoilijoita.

Oikealla näytöllä ja oikeassa paikassa voidaan viestiä tehokkaasti ja markkinoida silloinkin, kun perinteiset keinot käyvät vähiin. Huolehdimme ulkokäyttöisten led-näyttöjen asennuksen yhteydessä siitä, että ne ovat vaatimuksien mukaiset ja kestävät haastaviakin sääolosuhteita. Jätä siis haasteet meidän huoleksemme!

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä Teille toimiva ratkaisu. Kysy myös mahdollisuutta rahoitukseen!

Suunnittelu ja asennus

Meidän tehtävämme on varmistaa, että lopputulos on onnistunut. Niimpä tarjoamme kattavan suunnittelu- ja asennuspalvelun, joka huolehtii niin materiaalin suunnittelusta, mittaamisesta kuin laadukkaasta asennustyöstä. Palvelemme 24/7!